Degree show space.

I was overjoyed for the space i was allocated, it ended up happening that i was given more space as someone was moved somewhere else, which i found daunting at first, but i settled into the idea as i wanted my work to influence how the space is engaged with by the viewer and i wanted my work to be influenced by the space in it’s arrangement. I quickly set about moving everything out of the temporary storage area to the permanent one and started painting my walls. Luckily this was partly my studio space before hand so i had a head start on painting my wall, i had a large block of grey and red on each wall which needed to be completely covered. i also wanted to fill all the holes, marks and cracks to make the space feel more professional and look seamless. I also set about vigorously cleaning the floor to remove any sign of preexisting paint as it would interfere with my work.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s